;PPpPppppPPp

Cuz I'm the only one who understands how to make you feel like a man

Svälj din stolthet tills du har så ont att du nästan sprängs. Sedan ställer du dig upp och spottar svagheten right in tha face!!

Ååååååhh. Det är nästan pinsamt att jag fick den 44838252143535 bekräftelsen på att någon är galet röd och freaky idag. Men jag kunde nog inte bry mig mindre. You can't be me i'm a rockstar. Och Cimon är min. Bara min min min och det är heeeeelt okej att dansa naken till rihanna när man är ensam hemma, brb -

Darth Maulade mig fram genom korridorerna och skrämde livet ur barn på bussar. Sweet.

and we both know, don't we? hihiihihih..
Keep thinkin' of me, doin' what you like

banka banka banka

then I guess you can hang with me

Man kan inte banka man i någon även om man gärna skulle vilja, skrev jag här nu för några veckor sedan. Jag skriver samma sak ikväll och förbannar alla dessa oskrivna regler, denna idioti som jag ständigt omger mig med.

Vissa saker vill man inte alls erkänna men så säger någon att det syns i hela ansiktet. Syns det på mig när hans drar sina fingrar över mina nyckelben i hemlighet? Ouch. That's bad publicity.

Väckte Tommy imorse och blev slagen gul och blå på en buss. Knäsvag till phantom och gayledsen till whitney. Fan.

Om det är någon som kan lyckas så är det fan jag, eller hur var det nu min secret pepper? Så då ska jag väl inte sitta i min filt och tycka synd om mig själv? Då ska jag väl kyssa liv i situatonen? Trycka upp mina fasor mot en vägg?

I make em good girls go bad

precis!

jag failade så hårt för hur kan man vara arg på någon man vill sova bredvid?

ååååååååååååååh

i've got a sin to confess

Någon sa korkad en annan sa blyg. Jag säger tråkig jag säger tråkig men nej det gör jag inte alls. Jag säger att jag skäms för att jag kämpar mig blodig i skuggan av tv-spel fast det tydligen inte märks. Mina svärd och mina pumparsillz. Famlar fumlar i skitmörker. Fuck me.

Jag tycker fortfarande att du är sexig utav helvete jag ligger alltid här under mina sommarfiltar med målarfärg överallt jag nästan sprängs och jag VET att minst 4 pers kommer övertolka mig nu och känna sig smickarde.

PLEASE DON'T jag menar inte någon av er. Idioter, vuxna eller småbarn. Ingen duger kommer aldrig ALLTID att göra men jag vågar inte mer än CoD och cola, franks och minttu. Det här är mitt sätt att springa efter som jag aldrig gjorde.

slicka in ditt namn i min ryggrad

think of reality

think of reality and it hits me hardcore to the brain

All these things that i've done. Det går en vecka eller två så saknar jag magin, gömmer mig under adventsljusstaken. Varför? Jo för att det är fett imörkt om man verkligen har lampan ASTÄND hela natten och ni är förlorade redan här.

Upptäckte en player i min närhet en skön jävla man och en annan en bit bort i kylan utanför fönstret fast det är frost. Antar att han inte vågade knacka påååååååååååååååå.

Jag satt på bussen idag. Surprise UPDATE och kollade ut i ingenting och lyssnade på minde ingenting och bara blahulehej och sen var allt där igen. För bråkdelen av en sekund gjorde det ont och sen kom jag på att jag faktiskt inte bryr mig längre. Alls. Inte om falsk skäggväxt och skrik, inte om allt det där jag borde sexa mig inför. Jag känner kylan härifrån och jag är fan INOMHUS. Men en liten del en liten liten liten liten liten ännu mindre kommer alltid att....vadå? Bara en person får någonsin veta.

hold up a second, now I got something on my dirty mind

take me i'm alive

take me i'm alive

Jag och Annie konstaterade idag att vi inte alls på lång väg har klänningar så att det räcker till allt vi ska göra. Ojoj. OOOOOOOOOJJJJJJ. Are you supposed to bring a date?

Jag ska bo i köket på nyår och laga så jävla fin middag så att ni anar inte. Spotify och champagne, vem vill inte bli bjuden? Herbert får komma btw. Det är lugnt.

Kör en onödig opoetisk update och försöker tränga bort mina obsessions och mitt babbelbehov i någon vecka eller fem. Trycker i mig julmust och hoppas att det inte blir allt för kallt inuti och utanför. Ni ville veta vad jag tänkte på men vad i helvete ska jag göra med det? Höhö. Dudeeee.

Vill packa strandväskan och flytta till frun. Slänga sockorna och lämna stalkern för surfarhåret.


STOR BAKSTAV I BÖRJAN AV EN MENING OCH EFTER PUNKT. nej

everything looks better when the sun goes down

Jäklar vad det har hänt grejjer mina ...vänner. Stött på världens snyggaste brud..i en musikvideo och fan också. schhh

Inga mer poetiska formuleringar det går bara åt helvete och sen får man minsann sota för sina misstag under bordet med pennan och telefonen som vägrar sluta ringa. stupidity.

STOR BOKSTAV I BÖRJAN AV EN MENING OCH EFTER punkt. nej.

lite insideinformation och så hatar man hans dryga peridoer och förbannar likheten.

har så galet mycket att säga till inga personer alls, förutom att jag gärna skulle lägga mig i solen för första gången på tusen år med min superfitsnesskropp som jag kirrat strax serrni. That's right. Going to tha gym.

Hittat mina modeller (Y)

Till alla er som sväljer ner den där hjärtmedicinen med redbull!

Till alla er som sväljer ner den där hjärtmedicinen med redbull, ni vet vad jag menar!

Dunkar Maskinen tills mitt hur nästan men bara nästan sprängs och är inne på min andra burn. Har världens lockigaste hår och världens lenaste ben! Hey ho let's ....

Läst recensioner hela morgonen och Daniel Adams-Ray du vet att jag älskar dig va? Och Oskar, min man. Galet.
"På dörren till svensk popmusik har en sak förändrats. Bredvid Oskar Linnros står ett namn till"

Aftonbladets kritiker.

Drar mig snart mot sthlm för en natt med segertåg och våldtäcktsmän. Fuck off.

From me to you... INSANE!
http://www.youtube.com/watch?v=dACpybDZp8w


Skjulet är omgivet av torr tallskog.

Säg bara till, när var hur?

Jag tror att jag har ångrat mig. Men tänk om jag ångrar mig sen ångrar mig igen igen jag ångrade mig igen. Förlåt. Vill du fortfarande sova bort dagarna och leva på nätterna? Aldrig gå ut bara smeka liv under mina lakan dricka öl i mitt hår?

MmmmmMmMmmMMMMmm. Precis så var det. Precis så som det stod i poesin inatt igår imorgon. Det går bra nu kompis det går bra nu.

Det brinner i ett skjul och även om branden i sig inte är särskilt stor så är skjulet omgivet av torr tallskog!

Installerade Cod och sparkade rumpa genom förståelser tills det inte fanns några kvar. Alls. UNDERBAART.

RSS 2.0