psycadelic urchin

psycadelic urchin

Du har sett 72 minuter idag. Vänta 6 minuter eller klicka här.
Det ligger skisser på hela mitt golv täcker hela min matta och små rader hit och dit hemliga noteringar. Vart ska jag börja? Vad vill jag säga huuuuuur? I'll figure it out...you'll see.

Vaknar..fast egentligen inte, egentligheten i några timmar, en macka några vindruvor, tillbaka till ingenting och en bok lite tv poesi mellan raderna kaffekoppar. Så ser mina underbara dagar ut, mitt i egentligheten sådärja. Vill ha det precis såhär, precis såhär ska det vara i några hundra timmar till ett par tusen minuter.

Jag längtar också det vet ni att jag gör (nej det vet ni inte). Kom hit och upptäck mig mitt i allt det hemliga.

oh donna oh oh donna, went looking for my donna


Read me feed me - -



Alla blir så vuxna alla växer upp ni vet vad som skall komma ni hatar vad som vart det finns så mycket vacker som du aldrig kommer se.

Svart kaffe i röken från balkonger.
En flaska i huvudet att ha legat sövd på aktuen hela med hela själen bruten som Daniel skulle ha sagt.

Ni vaknar nog en dag ni med ni vaknar och sätter livet i halsen andan i hjärtat ni hostar tills ni krymper kastar skor på alla misstag. Men ni kommer ingenvart ni försöker er ingenstans kämpar er blodiga i skuggan av gardiner känner hur ångesten kommer smygande. Det blir djupt djupare djupast ni vet vad jag menar ni vet vad jag menar ni känner mig inte ingen känner er.

Ni vaknar nog en dag. Vi vaknar imorgon. Det finns så mycket vacker.

Som du aldrig.

Kommer se.

- Saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaara
fuu.

Trubbel

Jag går omkring i mitt pompej, i bland ruiner
och jag trampar runt i resterna utav vårt liv

Men du skall aldrig ge mig pikar om supiner
och aldrig skall du bli en annans tidsfördriv!

Nej, åt det gamla skall vi binda vackra kransar
och ta vårt liv och mina katter som de är.

Och trots all kärleksbrist och trasighet och fransar
Dig skall jag älska livet ut, dig har jag kär!


That's what I want. Baby.

hej alla rökare

Jag sitter här och knåpar hemligheter i någon slags dagbok som ingen någonsin kommer att få läsa. Jag vet att det är förbjudet och jag vet att jag inte borde titta alldeles för länge herregud någon kan ju se hur det brinner ändå in hela vägen ut.

Jag sa att det var frihet för mig att kärlek skulle vara frihet för mig men jag vet inte vad något av dem är. Eller kanske gör jag det kanske vill jag det fast alla bygger murar spottar hål. Jag vill nog inte egentligen nej. Tröttnar alldeles för fort på dumma pojkar som trashar fi som inte vet vad dem håller på med som är alldeles för snygga men alldeles för långt ifrån att räcka till.

Jag vill ha mer än så. Jag vill inte ha kärlek jag vill inte ha trygghet jag vill ha eld och lågor galenskap och idioti. Allt som är för svårt som är för farligt. Sova i mitt gräs sjunga sånger på min äng under mina fula stjärnor mitt billiga vin skriva min poesi på din rygg laga mina spretiga nyckelben.

That's what I want. Baby.

Dansa

när vi dansar

Som Lars skulle ha sagt. Tiden går och den går och jag blir ointresserad jag blir ointresserad.
Tiden går och jag blir ointresserad den går den går jag går nu.

Upside down inside out.

dansa dansa dansa dansa dansa dansa dansa dansa
dansa dansa dansa dansa dansa dansa dansa dansa


kiss kiss bang bang secrets

you kiss every man while you still can like a lady

Det finns inte mycket att göra det finns hur mycket som helst man väljer sina strider man dansar under sina bord.

Jag vill ha en man i min vecka kanske en man i min kväll. Men mest av allt äventyr till det inte går längre jag vill aldrig tala om vart jag ska för att jag måste. Lite vin en het diskussion. Analysera musiken läsa poesin högt för någon.

Den är jobbigt med konstnärlighet. Det gör ont i mitt rum.


 


Om du bara lät mig.

there are more than one way to dance

Det sjunger i huvudet spränger i öronen sprätter i benen och jag bara ligger här och väntar jag ligger här och väntar på insikten men den kommer aldrig den kommer aldrig och det börjar bli nervöst nu.

Hur kan man be någon annan att förstå när man inte ens kan förstå sig själv? OOuuuuhOohuh jag tror inte att det går jag tror inte att det går men jag tror att jag går nu. Läser kanske en och en annan rad poesi för helt rätt människor. Kanske bara kanske kanske kanske.

to be sharp and easy


Jag skulle vara precis så galen och underbar om om om om om om om. Om allting ville låta mig. Om jag lät mig själv.

uh uh oh oh uh uh

she gave her desires to you..now give em to me

We don't care. Do we? Eller kanske så gör vi det lite för myckett för lite jag är precis där jag ska vara. Kanske skriver man det som ska beröra eller det som faller en i smaken. Det som fallar vackra människor i smaken? Elaka idioter? Silkeslena händer? Klibbiga stackare?

Ni är borta.

Blablablablablablabla. Katten sover på min mage och kaffet smakar magiska män. Det blir nog inte bättre än såhär en tisdag. Det blir inte sämre heller när allt är grått och man längtar efter äventyr. Join me? Stryk alla rader, spotta på alla idioter, alla fördomar, alla åsikter som vi inte egentligen bryr oss om.

Det fanns alltid plats i mitt gräs för dig fanns fanns fanns det finns bönor i min säng det finns öl i kylen.

uh uh oh oh uh uh

RSS 2.0